AQUÍ ‘De Santander a NY’

Tots nosaltres estem fets de múltiples “nosaltres”, som el que hem estat, els infants, els adolescents, els feliços, els solitaris… I tots els “nosaltres” que ja som, segueixen formant part del nostre ésser en l’aquí i l’ara.

Una dona apareix a l’estació de tren Grand Central Station de Nova York. Vestida amb un vestit de núvia amb una taca enorme de sang. En un monòleg interior, íntim i fràgil, la dona ens anirà explicant cóm ha arribat fins allà, què vol dir aquesta taca al vestit, qui és i d’on ve. Una vida com la de molts d’altres, que s’anirà desgranant i esquinçant fins a trencar-se del tot.

Ha passat un any, la dona segueix a la Grand Central Station de Nova York. No ha sortit de l’estació des que va arribar. Ha de prendre un decisió, la vida l’atropella com a molts d’altrTots nosaltres estem fets de múltiples “nosaltres”, som el que hem estat, els infants, els adolescents, els feliços, els solitaris… I tots els “nosaltres” que ja som, segueixen formant part del nostre ésser en l’aquí i l’ara.es…


Companyia: NUQART

Idioma del espectacle: castellà

Horaris: De dimecres a dissabte a les 20.30h i Diumenges a les 19.00h

Duració: 70 minuts

Gènere: Tragicomèdia

FICHA ARTÍSTICA

Direcció i dramatúrgia: Queralt Riera

Intèrprets: Annabel Castan, Patrícia Mendoza i Núria Tomás

Ajudant de direcció: Cesc Sabater

Escenografia: José Menchero

Disseny d’il·luminació: José Menchero

Ambientació sonora: Joan Alabedra

Assessoria de vestuari i caracterització: Txus González

Fotografia cartell: Mercè Ramirez

Fotografies promoció: Mercè Ramirez i Maria Jesús Mulà

Gravació vídeo: Diego Rosa

Edició i muntatge de vídeo: Núria Tomás

Producció i comunicació: NUQART

Producció executiva: Raül Perales

Col·laboracions en la producció: Sala Atrium i Eòlia

Agraïments: Enrique Tomás

Nota de premsa AQUÍ


FOTOS AQUÍ