LA PELL ESCRITA

Un personatge transgènere, fronterer entre l’home i la dona però també entre la vida i la mort, entre la llum i la foscor, entre la joventut i la maduresa, entre la plenitud i la pèrdua

Una dona transgènere ha quedat confinada en un espai al marge de tot, abocada a l’oblit. Lluitadora fins a l’últim instant s’aferra a les sensacions, al record dels moments i les persones que l’han iniciat, l’han ensenyat a riure o estimar, i que, contra tots els obstacles, l’han permès construir-se com la persona que sempre ha somniat ser. Però fins i tot en aquest racó allunyat de tot el seu cos és perseguit pels qui no l’accepten. Els amics dels seu jove amant han vingut decidits a despullar el seu últim secret, “si és o no és una dona”.


Companyia: La Pell Escrita

Idioma de l’espectacle: català

Horaris: De dimecres a dissabte a les 20.30h i Diumenge a les 19:00h

9 novembre Col·loqui postfunció amb la presència dels integrants de la plataforma Trans*forma la Salut: Lina Mulero, activista pels drets *trans, i Ian Bermúdez, autor de la novel·la gràfica “Tránsito”.
16 novembre Col·loqui postfunció amb la presència de Marta Reina Izquiano, Mossa d’Esquadra, coordinadora polítiques de seguretat, responsable de polítiques de LGTBI a Podem Catalunya i Jaume Ulldemolins secretari de Chrysallis Catalunya.

Durada: 65 minuts

Gènere: Monòleg

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Manel Dueso

Dramatúrgia: Manel Bonany

Intèrpret: Míriam Marcet

Coreografia: Vero Cendoya

Escenografia: Iris plot

Disseny il·luminació: Carles Borràs

Espai sonor: Bárbara Granados

Disseny de vestuari: Mercè Lucchetti

Confecció de vestuari: Rui Alves

Fotografia: Genia Badano

Producció i comunicació: Iris Plot

Fotos de LA PELL ESCRITA