KOLMANSKOP

Una obra que reflexiona sobre la identitat a través d'una dona anomenada Laura

A la Laura se li acumulen les històries. Com a tots. La van enterrant fins a fer-la desaparèixer, fins que ja no sap ni qui és ni on està. El pes de les històries és el pes de l’aigua. I la Laura és plena de bassals. Així que ha decidit fer un repàs de la seva vida per saber cap a on ha d’anar. Sembla que estigui fugint però en el fons està agafant impuls. Agafant forces per explicar la seva història i així veure-la en els ulls dels altres i poder construir-se un relat sobre si mateixa. Això intenta la Laura, encara que les històries se li emboliquin i acabi perduda o perdi el fil. Això fa la Laura, aquí i ara, cada nit. Això és el que es fa a KOLMANSKOP.

facebook_KOLMANSKOP


Companyia: Kolmanskop Project

Autor/a: Creació col·lectiva

Idioma de l’espectacle: castellà

Horaris: Dimecres a les 21.00h; De dijous a dissabte a les 20.30h i Diumenge a les 19:00h

Durada: 55 minuts

Gènere: Monòleg

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Guillem Gefaell

Dramatúrgia: Guillem Gefaell

Intèrpret: Laura Tamayo

Ajudant de direcció: Mònica Hernández

Escenografia i audiovisuals: Josep Carreras

Disseny de vestuari: Kolmanskop Project

Fotografia: Josep Piñol

Disseny gràfic: Kolmanskop Project

Teaser: Kolmanskop Project

Una coproducció de Teatre Kadish i Kolmanskop Project

Dosier de premsa KOLMANSKOP


S'ha dit sobre KOLMANSKOP 

TIME OUT

‘Un muntatge que té cura de la paraula –d’elevada càrrega poètica–, l’espai (un bosc de lianes de llana), el gest, la imatge i el so. Abstracte en la forma però clar en el missatge de compartir els interrogants que s’acumulen en la vida d’una dona des de la seva infantesa’ Juan Carlos Olivares

VOLTAR I VOLTAR.COM

‘Kolmanskop és un monòleg nu d’una actriu que copeja als seus fantasmes. Un muntatge amb una gran càrrega poètica, una metàfora de la nostra busca constant de la identitat.’ Miquel Gascon

TWITTER

@PepeMe: Bon treball @GuilleGefaell i Laura Tamayo. La passió de trobar les coses senzilles dins la complexitat de la vida.

@immabarba: posada en escena d’una gran bellesa estètica i un text que m’agradaria tornar a escoltar. Magnífica Laura Tamayo.

Trailer KOLMANSKOP

https://youtu.be/d9rgTZR20ow

Fotos de KOLMANSKOP