por todas las lunas

FESTIVAL MUTIS: ‘Por todas las lunas de hierro’

Aquest espectacle forma part del 'XI Festival MUTIS' de teatre independent i nova creació

SINOPSI

‘Por todas las lunas de hierro’  és un homenatge a tots aquells treballadors que creuen que les labors que exerceixen manquen d’importància. Un crit d’atenció als nostres hàbits de consum, especialment de productes electrònics.

Poke Yoke Teatro és un projecte de dramatúrgia contemporània. Les nostres creacions són un espai d’experimentació escènica on donem lloc a la crítica social i política. Creiem que l’expressió artística és una manera de catalitzar el debat entre el públic. És per això que des de les nostres peces proposem diferents punts de vista en comptes de conclusions.

Horari: dilluns 9 de març a les 20.00h

Idioma de l’espectacle: castellà

Durada de l’espectacle: 60 minuts

Gènere: proposta poètica i performativa

 

El Festival MUTIS de teatre independent i nova creació és un esdeveniment anual, celebrat a Barcelona, que busca fomentar i aportar espais d’exhibició per a les noves companyies que s’estan gestant en aquesta ciutat i per a aquells grups que, per les seves característiques no professionals, entren amb més dificultat en els circuits d’aquesta. En la ja XI Edició, el MUTIS continua en la seva obstinació per fer costat als nous llenguatges escènics, la nova creació, al text dramàtic contemporani i a les companyies joves, generant un marc de trobada, celebració i intercanvi entre artistes, per a compartir diferents maneres de sentir, pensar i fer teatre.

Aquest 2020, el festival es desenvoluparà del 6 al 15 de març i comptarà amb més de quaranta propostes, quinze espais d’exhibició (entre teatres, sales i centres culturals), a més d’altres activitats complementàries (lectures dramatitzades, xerrades, trobades…). Destaca, entre elles, l’III Congrés de Recerca i Pràctica Escènica que se celebra en el Institut del Teatre i que suposa, d’acord amb el MUTIS, un espai privilegiat de reflexió i recerca sobre la pràctica escènica actual

XARXES DEL FESTIVAL

Web: www.mutis.es

Instagram: https://instagram.com/festivalmutis

Facebook: https://facebook.com/festivalmutis

Twitter: https://twitter.com/festivalmutis

 


Companyia Poka Yoke
Dramatúrgia i direcció Silvana Pérez Meix
Ajudant de direcció Gemma Charines
Interpretació Gregor Eistert i Silvana Pérez Meix
Il·luminació Ana Bustamante
Ilustraciones i audiovisual Berjer Capati
Espai sonor Enrico Mariottino