M’HAURÍEU DE PAGAR

de Jordi Prat i Coll. Tres monòlegs sobre la soledat d’un dels creadors catalans més connectats amb la modernitat teatral europea

Horaris: de dimecres a dissabte a les 19.30h i diumenge a les 18.30h.

Idioma de l’espectacle: català 

Gènere: nova dramatúrgia catalana 

Durada: 105 minuts

L’espectacle consta de tres monòlegs que ens parlen sobre la soledat. És la història de tres veus, de tres personatges, de tres revelacions.

Ella és guia d’art. Davant d’un grup de visita a un museu, començarà a brollar paraules. I tindrà una revelació.

Ell és un jove que s’ofereix per satisfer fantasies i que ens voldrà parlar de la seva vida perquè el coneguem millor. I tindrà una revelació.

El fill és un músic que ens ha reunit perquè, tot i les seves condicions mèdiques, ens vol tocar una peça al piano. I és que ha tingut una revelació.

Jordi Prat i Coll és un dels autors i directors catalans més connectats amb les sensibilitats dramàtiques contemporànies. Un mediterrani que mira molt cap al nord. Un exemple és el seu nou projecte: tres monòlegs que parlen de la soledat. Les connexions entre les seves revelacions i els tres personatges sótan lliures com la mateixa escriptura dramàtica de Mhauríeu de pagar. Paraules per fugir. Un impuls per parlar dart, infantesa, records, sexe, desplaçaments, educació familiar, individualismes, fe…, de tot allò que no entenem, de veritats, de fragilitats i dallò que és ser un ésser humà: carn. 


Autoria i direccióJordi Prat i Coll 

Intèrprets: Àurea Márquez, Albert Pérez, Francesc Cuéllar/Carles Roig

Espai escènic i vestuari: Atrium Produccions 

Il·luminació: Mattia Russo

Fotografia: Noelia Sardà

Disseny gràfic: Ariadna Fígols

Producció: Atrium Produccions amb Temporada Alta 2020