DE DOL

de Queralt Riera. Un exercici teatral en forma de dos monòlegs paral·lels, pràcticament idèntics, en els quals Hamlet i Ofèlia ens desgranen, de mica en mica i de manera crua, però innocent, el seu procés de dol. Ofèlia o Hamlet, tu tries!

Horaris: de dimecres a dissabte a les 20.30h i diumenge a les 19.00h.

Muguet Franc dies 14/16/18/22/24/28/30 d’octubre i 1 de novembre

Carles Goñi dies 15/17/21/23/25/29/31 d’octubre i 1 de novembre

ATENCIÓ: Diumenge 1 de novembre es podran veure els dos monòlegs seguits en els següents horaris especials: 17.30h Ofèlia i 20.00h Hamlet

Idioma de l’espectacle: català

Durada de l’espectacle: 60 minuts

Gènere: Teatre de text

El dia de l’aniversari de Hamlet/Ofèlia d’aquest any hi haurà dues absències importants, el pare i la mare. Un monòleg interior que ens portarà a recórrer la vida d’una persona que podria ser qualsevol de nosaltres. Afloraran les ferides que només recordem quan se’ns en fa una de nova. L’amor, la família, i entremig la vida que ens pensem que vivim, però sovint és ella que ens viu a nosaltres.

Un/a heroi/heroïna del S.XXI que no sap que ho és. Un/a valent/a que s’arrisca a mirar la veritat.

La proposta de direcció és que s’alternin actor i actriu, fent la funció un dia sí un dia no cada un. Els espectadors podran triar veure el monòleg de Hamlet o d’Ofelia o tots dos. Aquesta proposta pretén mostrar que la paritat i la simetria són possibles i enriquidores alhora, ja que el procés de creació es farà conjuntament i alhora amb l’actor i l’actriu.

El text DE DOL ha estat guardonat amb el XXXVII Premi de Teatre Ciutat de València, 2019.

 


Text i direcció: Queralt Riera

Intèrprets: Carles Goñi (Hamlet)/ Muguet Franc (Ofèlia)

Disseny de llums i escenografia: Filomena Arts Escèniques

Disseny de l’espai sonor: Joan Alavedra

Vestuari: Teté Company

Fotografia cartell: Ferran Padró

Fotografia escena: Mercè Ramírez

Producció: Carles Goñi

Comunicació: Queralt Riera

Programa de mà